Home / Uncategorized / Godišnji horoskop 2018

Godišnji horoskop 2018

Ovan – godišnji horoskop

2018. godine

LJUBAV: Nakon što ste prošle godine postali potpuno svjesni svojih ljubavnih očekivanja s vlastitim iskustvom, sada znate što želite. Na taj način, ove će godine u vašem privatnom životu biti stabilniji i bit ćete specifičniji. Nećete se složiti ni na što, povremeno ćete pokazati višak ovlasti koje druga strana ne mora uvijek voljeti. Razvoj tolerancije i uvažavanja partnera bit će jedan od glavnih lekcija ovogodišnjih lekcija. Već povezani provesti bit će uglavnom stabilna godina, a oni koji dalje traže srodnu dušu idu korak po korak. Retrogradna šetnja Venere od Škorpiona i Vagine u vašim prirodnim 8. i 7. polju odnosa od 6.10 do 17.11. to će vas usmjeriti na malo više da biste odredili materijal. Povoljna razdoblja za ljubav kada je Vaša Venera prilično sklona biti od 7.3. do 31.3. i od 14.6. do 10.7.
KARIJERA: Mnogi će se nastaviti graditi na temeljima već postignutih rezultata. Cijela godina će morati maksimalno poštivati ​​nadređene i poštivati ​​tradiciju. Ako vaš šef nije baš onaj osoba u svijetu, ne idite na put, jer ćete dobiti lošiji kraj. Od 16.5. do 6.11. Nakon skoro sedam godina, Uran će izaći iz vašeg znaka i prepoznati vas koliko ste stvari promijenili tijekom tog razdoblja. Završetak tih promjena odvija se od 7/11, a završit ćete s nekim od prije objavljenih priča do kraja godine. Ovo će biti uspješnije nakon 9.11. Jupiter je ušao u Strijelac i otvorio nove mogućnosti i horizonte. Studenti će tada biti još uspješniji.
ZDRAVLJE & SAVJET: Imat ćete moć da provedu na poslu većinu svojih ideja, ali zbog kvadrata Saturna i Plutona iz Jarca računaju se na povremene blokade ili prepreke. Stoga ćete trebati više energije i truda, tako da se opustite i odmorite redovito.

 

Bik – godišnji horoskop

2018. godine

LJUBAV: Jupiter u svom prirodnom 7. odnosu kući do 9.11. otvorit će se mogućnosti za ugodna okupljanja. Važno je da ne pretjerujete u pohvalu ili da ne pustite lijenost i pustite da sve ide kako ide. Držite krajeve u svojim rukama i slijedite svoje principe. Zbog dobrog Saturn, imate priliku imati dugoročnu vezu tijekom cijele godine, i to vam je najčešće stalo. Doživjet ćete neočekivani “vjetar” između 16.5. i 6.11. kada prvi put u svom životu osjetite duh Urana koji šalje znak samo jednom u 84 godine. Ako zbunjujete neke nove ideje u vas, budite otvoreni za njih, ali istodobno usredotočite se na ono što znate da želite. Povoljna Venera će dobro utjecati na vaš ljubavni život od 1.1. do 18.1, zatim od 1.4. do 24.4. i opet od 11.7. do 6.8.
KARIJERA: Oslobodit ćete se velikim potencijalom i možda po prvi puta osjetiti nevidljivu moć. Kao dosljedan i stabilan znak, nećete se miješati, ali pokušajte se udobno povezati s korisnim. Ove godine ovo će biti najbolji recept za uspjeh. Stabilni Saturn i Pluton od Jarca će vas voditi da budete profesionalni i praktični u svakom pogledu. Neće biti nikakvih radnji koje nećete moći učiniti. Najviše ćete uspjeti u radu s nečim konkretnim, ali svi drugi poslovi dobro se promatraju. Posljednja dva mjeseca ove godine donijet će zavidan financijski rezultat ili ćete imati priliku proširiti svoje aktivnosti uz pomoć kvalitetnih investitora. Slobodno krenite i samo to učinite.
ZDRAVLJE & SAVJET: Povremeni problemi mogu nastati kao posljedica tendencije da precjenjuje potrošnju hrane i pića, kao i nedostatak kretanja i do 9.11. Neka imperativ bude umjerenost u svemu, a pucat ćete iz zdravlja.

Gemini – godišnji horoskop

2018. godine

LJUBAV: Poboljšanje osobnih odnosa je na vidiku! S dolaskom Saturn iz Strijelca (krajem 2017.), vaše 7. polje braka i odnosa oslobođeno je stalnog testiranja i ponovnog ispitivanja. Možda ćete i dalje biti malo napet i biti oprezni oko stvaranja ili održavanja odnosa i poznanika, ali znajte da su vaša ljubavna vrata otvorena i slobodna, a vi ste zasigurno zreli i pametniji. Vaš privatni život će biti unaprijeđen na svaki način, a svaki dan ćete biti opušteniji i veseli svaki dan. Najzanimljiviji dio godine bit će jesen (10. i prvi dio 11. mjeseca), jer će se Venera povući kroz vašu prirodnu 5. redak ljubavi u retrogradnom pokretu i vjerojatno donijeti još intenzivnije ljubavno iskustvo. Isti planet je dobar za vas od 19.1. do 10.2., od 25.4. do 19.5. , opet od 7.8. do 9.9. i od 1.11. do 2.12.
KARIJERA: Atmosfera na radnom mjestu učinit će vas udobnim i ohrabrujućim zbog Jupitera koji prolazi kroz vašu prirodnu 6. kuću službe do 9.11. Iskoristite ovo kako biste se razvili koliko možete sa svojim suradnicima, a ako ste još uvijek u potrazi za poslom, uključite se čak i više, jer imate veliku šansu da to dobijete. Nadalje je navedeno da je u svoj svojoj profesionalnoj poduzeća biti što realniji i da drže profesionalnih pravila kao kvadrat Neptun ponekad će zamutiti vid i svoje nadređene, čak i ako oni griješe, morate znati što ste učinili i kako. Uvijek se odnose na argumente, da ih imaju, zapamti ili zapisati o radu. Za kredite ove godine, morat će uložiti puno truda.
ZDRAVLJE I SAVJET: Bit će dobro u tijelu, ali postoji mogućnost da ne vidite stvari u stvarnom smislu, a vi ste uzrujani zbog toga. Prekomjerni poremećaji ili neugodni utjecaji iz vaše podsvijesti nisu isključeni. Najbolja zaštita će biti redovita meditacija ili dnevna šetnja u zraku.

Rak – godišnji horoskop

2018. godine

LJUBAV: Ulaskom Saturna u Jarca (krajem 2017.) i u vaše prirodno 7. polje odnosa i braka počinje vaš dvoipogodišnji zahtjevni partnerski period. Bili u vezi ili ne, sve ono što ste možda izbjegavali rješavati ili se s istim suočiti, doći će na dnevni red. Pred vama su mjeseci u kojim ćete trebati uložiti određene napore kako bi vaši odnosi dobili na kvaliteti. I dobit će, ako im pristupite ozbiljno i odgovorno. Sve ostalo neće proći. Ušli ste u fazu kad treba definirati svoja očekivanja, prihvatiti realitete i sazrijeti u privatnom smislu. Dakako to ne znači da neće biti sreće, bit će, i to one prave, duboke, koja dolazi kad čovjek nadraste i osnaži u sebi. Kako je i Pluton u Jarcu, kod nekih će biti i promjena. Povoljna Venera pomoći će od 11.2. do 6.3., od 20.5. do 13.6., od 10.9. do 30.10 i opet od 3.12. do 31.12.
KARIJERA: Sva ugovaranja poslova bit će pod dodatnim provjerama ili će se od vas tražiti da se dokažete u poslu. Ponekad će vas smlaviti umor i poželjet ćete pobjeći od svega, no znajte da tek sad dolaze krupne i velike stvari koje samo mudrom suradnjom možete iznijeti na svojim leđima. Neki će morati pristati na rad s ljudima s kojim, da mogu birati, ne bi imali baš nikakvog posla. Olakšat ćete sebi ako se strogo držite pravila struke i jasno definirate svoj dio posla u datoj suradnji. Ako pak radite sami, mogli bi se osjećati neshvaćenim. Ipak, dobar Jupiter u Škorpionu sve do 9.11. pomagat će vam da balansirate između želja i mogućnosti. S mlađima ćete raditi vidno lakše nego sa starijima.
ZDRAVLJE I SAVJET: Suprotni Saturn i Pluton u Jarcu odvest će vam veselje i snagu i usmjeriti vas na duboke misli i zabrinutosti. Beat ih za radost, potražite smiješno sadržaj i slušajte svoju intuiciju. Bit će sjajno tijekom cijele godine.

Leo – godišnji horoskop

2018. godine

LJUBAV: Vjerojatno ste konsolidirali svoju vezu ili barem stav, a sada ne dobivate lijevo ni pravo. Činjenica da ove godine nećete imati više primjetljivih tranzita u ljubavnim poljima ne znači da neće biti događaja. Naprotiv! Postoji nešto što se zove pomrčina ili eklipsa, a njih 5 ove godine, čak 4 održat će se u vašem znaku, ili znak Vodenjaka, što je vaše prirodne sedmi odnosa polja i brak. 31.1. (Lunarni) i 11.8. (Solar) u Lavu će vas staviti u napast da se postaviti u vezi, dok je 15,2. (Solar) i 27,7. (Lunarni i ukupno) u Vodenjaku sigurno donijeti dublji pregled između vas i voljene osobe. Nakon 9.11. Jupiter ulazi u Strijelac će otvoriti niz ugodnih društvenih i ljubavnih događaja. Dobra Venera će vas oduševiti od 7,3. i 31.3. i od 14.6. do 10.7.
KARIJERA: Saturn i Pluton u vašem prirodnom 6. polju usluga uvijek će zahtijevati ozbiljnost i profesionalnost prema vama. Neće biti mjesta za šalu na poslu, pa ostavite svoje duhovite komentare za slobodno vrijeme. Od 16.5. do 6.11. Uran koji se može pratiti u spremniku može prouzročiti privremenu destabilizaciju vašeg statusa ili otvoriti priliku za promjenu koja vam možda neće biti ugodno u početku. Sve u svemu, ove godine, držati se sigurnih oblika poslovanja i ne izlaziti iz postavljenog okvira, te postaviti nacrt ambicije na najnižu razinu. Sve to će biti dobitak. Ne ulazite u velike ideje, arhivirajte ih kasnije. Kada dođe vrijeme.
ZDRAVLJE I SAVJET: Vjerojatno ćete se iscrpiti više nego obično. Izlaz je u gospodarstvu sa svojim snagama. Ukratko, spasi sam sebe. Pronađite disciplinu u sebi i bacajte svoje brige i uživajte u onome što volite, ali s mjerom. Ovo je godina treniranja likova.

Djevica – godišnji horoskop

2018. godine

LJUBAV: U početku ćete uravnotežiti snove i stvarnost. Brzo ćete shvatiti da sanja taj put ne vodi nigdje (jer je opozicija Neptun u svom prirodnom sedmom odnos na terenu će raditi samo zbunjenost), dok je stvarnost sve više počinju izgledati kao san (jer Saturn i Pluton u Jarcu i svoj prirodni 5. polje ljubavi svako malo jača vaš karakter i donosi mir). Konačno, možete zaključiti da ste pravi sretan (sretna), gdje je privatni život konkretizira na najbolji mogući način. Tu će biti onih koji će otkriti da neko vrijeme živi svoj san kao da ne zna i da je njihov partner (partnerica) najbolji na svijetu. Za njih, naravno. Iskoristite jeftinu Venus od 1.1. do 18.1, zatim od 1.4. do 24,4 i opet od 11,7. do 6.8.
KARIJERA: ispred vas je prilično uspješna poslovna godina s jednim malim uvjetom, koji je ostati na terenu. Realna procjena mogućnosti, ljudi i akcija bit će ključ koji će vam omogućiti otključavanje svih povoljnih tranzita, a postoji i mnogo. Dobar Saturn i Pluton će podržati vašu cijelu godinu, osobito u nekim dugoročnim maratonskim stvarima. Izvrsni Uran od 16.5. do 6.11. to će vas usmjeriti na nove poteze i svježe ideje koje ćete moći lako ostvariti ili barem pokrenuti. Dvije pomrčine u vašem prirodnom 6. polju usluga 15.2. i 27.7. to može uzrokovati neke promjene na radnom mjestu, ali ne tako da ne biste upravljali. Stoga samo zakrećite rukave i radite! Uspjeh je na vidiku.
ZDRAVLJE & SAVJET: Imat ćete snagu i izdržljivost tijekom cijele godine, a zahtjevi će biti povezan s turbulencije trenutne promjene oko sebe da tvoje neće ostaviti traga. Riječ je o sposobnosti prilagodbe novim uvjetima. Odbacite sumnje i bit ćete sigurni.

Vaga – godišnji horoskop

2018. godine

LJUBAV: Vaše ljubavno samopouzdanje koje je bilo ojačalo protekle godine, ove će godine biti blago poljuljano zbog zahtjevnosti kvadratnog Saturna u vašem prirodnom 4. polju obitelji i doma. Vjerojatno ćete se morati prilagođavati nekim novim okolnostima povezanim sa stanovanjem ili s nekim od članova obitelji, no to ne mora biti loše. Tek toliko da ćete ulagati dodatne napore kako bi npr. odradili dio kućanskih poslova koji će dopasti vas ili slično. Odlična je vijest da će od 16.5. do 6.11. Uran nakon 7 godina izaći iz vašeg prirodnog 7. polja odnosa što znači da ćete mirnije disati i moći planirati ljubav na dulje staze. Cijeli 11. mjesec Venera će što retrogradnim, što direktnim hodom oplemeniti vaš znak, a dobro je i od 19.1. do 10.2., od 25.4. do 19.5. i od 7.8. do 9.9.
KARIJERA: Oni koji su prošle godine pobrali vrhnje, ove će godine raditi na učvršćivanju stečenih pozicija. Od svih će se u poslu zahtijevati malo više energije nego inače, pa se pripremite na to. Financijski razultati ove bi godine trebali biti natprosječno dobri, a ako u svom poslu povežete maštu, kreativnost i koncepte, sustave, mogli biste stići daleko i tako sve do 9.11. Nakon tog datuma otvaraju se pak mnogi novi kontakti preko kojih opet možete napredovati, no ne zaboravite na realnu procjenu stvari. Ove ćete godine imati snažnu vjeru u sebe i svoje sposobnosti, a na zemlju će vas spuštati poneki konzervativac, što i nije loše, da ne poletite gdje ne treba.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osjećat ćete se dobro većinu godine, a važno je jedino da imate realan odnos prema svojim tjelesnim i općim sposobnostima. Da se ne precijenite. Stoga uvijek napunite baterije na vrijeme – opuštanjem, boravkom u prirodi ili sličnim.

Škorpion – Godišnji horoskop

2018. godina

LJUBAV: Bez previše razmišljanja prepuštat ćete se ljubavnim užitcima, uglavnom točno znajući što želite. Imat ćete izvrsnu ravnotežu između želja, strasti, poduzimanja i realnosti. Što god zamislite, uspjet ćete ostvariti jer će planete u većini slučajeva podržavati sve vaše akcije u privatnom životu. Jupiter u vašem znaku sve do 9.11. i dobro podržan od Saturna i Plutona u Jarcu navodit će vas na pametna postupanja – na kombinaciju mudrosti, otvorenosti i zavodljivosti. Retrogradna Venera u vašem znaku od 6.10. do 1.11. potaknut će vas da dodatno utvrdite gradivo u nekom odnosu i razbistrite svoju poziciju i strategiju. Isti će planet dodatno začiniti vaš ljubavni život od 11.2. do 6.3., od 20.5. do 13.6., od 10.9. do 30.10. i opet od 3.12. do 31.12.
KARIJERA: Brojne prilike za razvoj i napredovanje koje su počele prethodne godine, nastavit će se ništa manjim intenzitetom. Štoviše, sve će postati još jače i stabilnije, jer će vas planete iz Jarca podupirati u dugoročnijim poduzimanjima. Eklipse u vašem prirodnom 4. i 10. polju doma i karijere tijekom godine donijet će možda nove okolnosti, no vi ćete se s tim nositi odlično. Posljednja dva mjeseca u godini možete očekivati i lijepe financijske rezultate u kojim ćete vjerojatno i osobno uživati. Komunikacija će doduše tijekom većine godine postajati malo suhoparnija, službenija i ozbiljnija, no uz vašu intuiciju i maštu (koja će vas cijelu godinu bogato služiti) doskočit ćete i tome.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nema nikakvih duljih opterećujućih tranzita po vaš znak, pa je za očekivati da ćete cijelu godinu provesti u odličnom zdravlju i zavidnoj kondiciji. Razmislite kako biste takvo stanje produljili da traje stalno i osmislite svoj program navika.

 

Strijelac – Godišnji horoskop

2018. godina

LJUBAV: Odlaskom Saturna iz vašeg znaka (krajem 2017) u vama se oslobodio prostor za humor i vedriji pogled na život i svijet. Takvi, s više osmijeha na licu, privući ćete u svoj život više ljudi koji će vam prilaziti lakše. Opet ste pristupačni, a s vašeg lica nestaju brige. No također ste i zreliji, znate tko ste. S realnijim odnosom prema sebi, i vaš privatni život postat će uspješniji. Povremeno će vas mučiti nedostatak samopouzdanja, no svakim danom, bit ćete sve otvoreniji za ljubav. Ona će dolaziti i razvijati se postepeno. I dalje stoji da ostanete realni i da ne lutate (previše). Dobar vjetar u leđa dat će vam povoljna Venera od 7.3. do 31.3., te od 14.6. do 10.7. Na vama je da se opet sjetite kako je to uživati bez pritiska, no ne zaboravite ni lekciju koju ste naučili – odgovornost i umjerenost.
KARIJERA: Osjećat ćete kao da vam je netko skinuo teret s ramena,  no financijski ćete biti iscrpljeni. Tijekom većine godine za svaki novčić trebat ćete se i dalje pomučiti i zaslužiti ga. Neće biti popusta. Maštat ćete o važnim postignućima, a realnost će biti surovija. Ipak, vaš subjektivni unutrašnji osjećaj bit će bolji nego prije. U vama će se postepeno razvijati snaga i svijest da vi možete više nego što mislite. Kad povjerujete u to, krenut ćete bez zadrške. Tako ćete korak po korak graditi nove poslove i kontakte. Ustrajete li, bit ćete nagrađeni ulaskom Jupitera u vaš znak 9.11. Nakon tog dana sve će biti osjetno lakše, prilike će dolaziti same po sebi, a na vama je da izdržite i dočekate ih spremni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dobar dio godine važniji tranziti kao da će vas zaobilaziti. Neki će se, doduše, tjelesno osjećati dobro, ali će u duši biti usamljeni. Dizanju iz pepela pomoći će ulazak Jupitera u vaš znak (nakon 12 godina) koji će vam od 9.11. dati krila u svakom pogledu.

Jarac – Godišnji horoskop

2018. godina

LJUBAV: Kontakti i komunikacije ove će godine za vas biti brojni, poticajni i zanimljivi. Dobar Jupiter i dobar Neptun iznjedrit će sjajna prijateljstva, nezaboravna druženja i moguće ljubavi. Za one koji još traže srodnu dušu, to je idealno, jedino ako ih tranzitni Saturn u njihovom znaku (dakako, u Jarcu) ne učiniti previše krutim i blokiranim. Bit će i onih koji će zbog izvrsnih prilika u poslu zaboraviti na privatnost. Tranzitini Uran pak, od 16.5. do 6.11. u vašem prirodnom 5.polju ljubavi donijet će i poneki neočekivani romantični susret za pamćenje koji će vas nadahnuti u svakom pogledu. Zbog Plutona i Saturna u svom znaku (dva najfatalnija planeta) bit ćete vidljivi, markantni, nezaboravni za mnoge. Dobra Venera oplemenit će vas od 1.1. do 18.1., od 1.4. do 24.4., te od 11.7. do 6.8.
KARIJERA: Teško da će vam ove godine itko moći konkurirati! Istina, Saturn je tek ušao u vaš znak, ali bez obzira na zahtjeve koji takav tranzit donosi (red, rad, ozbiljnost, odgovornost, realnost, istina, maratoni), isti je, uz Plutona u Jarcu, izvrsno aspektiran s Jupiterom u Škorpionu, Neptunom u Ribama i Uranom u Biku (ovo zadnje od svibnja do studenog). Sve to, bez ikakvih duljih loših tranzita, stvorit će sjajne prilike za razvoj, napredovanje, uspjeh i čvrsta postignuća. Potegnite koliko god možete i budite ono što jeste – najizdržljiviji znak Zodijaka. Saturn, koji je i vaš planet vladar, ostat će u Jarcu iduće dvije i pol godine i donijeti izazove za koje ste vi – stvoreni i spremni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Tranzitni Saturn donijet će poneku kostobolju ili blagi pesimizam, no samo prolazno, jer je isti planet odlično aspektiran. Dopustite si da malo više boravite na Suncu i već znate – kad vam je dosta, malo predahnite. Sve ostalo može.

Vodenjak – Godišnji horoskop

2018. godina

LJUBAV: Ove godine vaš će se ljubavni život izvana odvijati više manje uobičajeno. No važne promjene događat će se na malo dubljoj razini i to najviše zato jer će se Sunčeve i Mjesečeve pomrčine događati u vašem prirodnom 1. i 7. polju. To znači da ćete biti u iskušenjima da mijenjate sebe u odnosima i svoje odnose općenito, kao i svoj stav prema istim. Iz toga se mogu iznjedriti bitne promjene koje ne moraju odmah biti ostvarene, ali mogu biti početak puta prema nečem novom. Datumi eklipsi su 31.1., 15.2., 27.7. i 11.8. Oko tih dana (plus minus par dana) budite pažljivi prema sebi i(li) svojoj najdražoj osobi, budite kooperativni i odluke donosite barem dan kasnije od istih. Dobra Venera osvježit će vas od 19.1. do 10.2., od 25.4. do 19.5., od 7.8. do 9.9. i od 1.11. do 2.12.
KARIJERA: Dobar Jupiter u Škorpionu u vašem prirodnom 10. polju karijere podupirat će vaše napredovanje i otvarat će vam lijepe prilike za razvoj sve do 9.11. Nakon tog datuma neki će ubrati plodove svog rada i dobiti zaslužena priznanja. Ipak, većinu godine vaš će se fokus vrtjeti oko nekih sasvim neuobičajenih tema (ništa čudno za Vodenjake) poput istraživanja nepoznatog kojem ćete pristupati vrlo ozbiljno, moguće selidbe i mijenjanja mjesta boravka bar privremeno (posebno naglašeno od svibnja do studenog), kao i angažmana oko netipičnih načina zarade (no ipak legalnih). Svo to šarenilo učinit će vas još zanimljivijom osobom u očima drugih.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vaša podsvijest servirat će vam povremeno možda neke neugodne sadržaje, pa se pobrinite za uredan ritam kretanja i spavanja, malo više opuštanja, joge ili nekih kvalitetnih relaksacijskih tehnika. Ostalo je u redu.

Ribe – Godišnji horoskop

2018. godina

LJUBAV: Prestat će pritisak da se nešto mora, pa ćete se osjećati lakše. Kako vrijeme bude odmicalo, vi ćete sve više biti otvoreni za svoje prave ideale i spremni tražiti ništa manje od toga. Najbolje je što bi vam se zaista moglo i dogoditi da sretnete ono o čemu sanjate i to do 9.11. Nakon tog datuma opet ćete biti skloni brkati maštu i stvarnost, pa se pobrinite za realnu procjenu. Oni koji su već u vezama uspijevat će tijekom godine sve više oplemeniti svoj odnos s voljenom osobom bilo putem više nježnosti, topline, suosjećajnosti, umjetnosti ili romantičnih putovanja. Bit će ovo godina ugodnija od više njih prethodnih, pa uživajte u svakom trenutku. Dobra Venera pomazit će vas od 11.2. do 6.3., od 20.5. do 13.6., od 10.9. do 30.10. i opet od 3.12. do 31.12.
KARIJERA: Svi kreativci, a takvih je među Ribama dosta, ove bi godine mogli dočekati svojih pet minuta. U svakom slučaju, bit će lijepih prilika za stvaranje dobrih, umjetničkih, plemenitih i samaritanskih djela, što je sve blisko prirodi Ribe. Čak i oni koji ne rade tako kreativan posao, u isti će unijeti dašak svog talenta i stvoriti ugođaj zbog kojeg će mnogi poželjeti raditi baš s njima. Također ćete više uživati u onom što radite, a manje ćete brinuti o rezultatima. Bit ćete opušteniji, no pazite da posljednja dva mjeseca ne postanete preopušteni. Tada provjeravajte sami sebe, da ne dođe do neke greške. Oni koji uče, većinu godine bit će produktivni i uspješni.
ZDRAVLJE I SAVJET: Ove godine, kao što ćete se vratiti sebi. To će utjecati na vaše opće stanje, te će potvrditi vašu imunitet, a vi ćete se više slušati. U 11. i 12. mjesecu provjerite ne pretjerujte potrošnju pića i hrane. Bit će miran i sretan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *